tuppkam

shit , inte visste jag att kycklingar kunde växa såå fort!
För bara några veckor sen var den söt, liten och lurvig.. nu är den rena mardrömmen!
den piper och hostar och nyser, jag vet inte vad!  Kastanjenöt visade sig verkligen inte vara vad jag trodde, jag trodde den skulle va liten, vacker att titta på och bekväm, precis som en kastanjenöt. Kastanjenötter har alltid gett mig inspiration om att skriva, en nöts byggnad är som att studera livets väg, harmoniskt och vackert.
Därutav namnet, men det visade sig vara tvärtom, därför ska jag byta namn till något pipigt. Han ska heta Prinslorvas. ett udda namn som visar sig vara mystiskt.. passar perfekt.
Men nnu får de vara nog! Jag har redan varit ute i trädgården och grävt flera gånger denna veckan, trädgården ser ut som skyttegravskriget i första världskriget!!
Men som tur var har prinslorvas fått en ny favorit, kyckling. den gnäller om kyckling hela tiden, men det känns ändå fel att mata den med sitt eget kött, den kanske är kanibal? Fy Nej tänk om den börjar gilla människokött??
Nej, nu får jag panik, prinslorvas måste lämnas tillbaks..
Eller kanske.. mamma skulle laga kycklinggryta imorgon..

chicken nuggets

Fick en kyckling i påskpresent! Hur gulligt är inte det? Även om jag bor mitt i storstaden så behöver man väll inte bo ute på landet för att ta hand om en kyckling? Någon som har erfarenheter av att ta hand om en sådan här gul, lurvig liten sak? Snälla, jag behöver lite råd...
Snart kommer nya berättelser, tur att lovet för med sig något bra i allafall!
Kastanjenöt (kycklingen) pipar och gnäller, den vill ha mask... dags att ta fram spaden och gräva..
Vi syns i trädgården


RSS 2.0